60538085
Info

CND Shellac og IBX neglepleje
Jeg  hjælper dig med at få lækre negle med original CND Shellac.

Derudover tilbyder jeg IBX behandlinger, som styrker og plejer dine negle. Et produkt der kan bruges selvstændigt, som pleje til dine naturnegle - eller under Shellac behandlinger.

Japansk Lifting - ansigtsbehandling
Japansk Liftning  - en skøn ansigtsbehandling, som reducerer de fine linier i ansigtet, giver glød og nyt liv. Virker afstressende og afslappende - tag dig tid og book 75 minutters selvforkælelse. Du kan vælge at booke et forløb eller blot forkæle dig selv i ny og næ.Japansk Lifting kan også bookes som 60 minutters behandling.

I behandlingerne benytter jeg milde produkter fra Weleda, som er internationalt kendt hudplejemærke, der har eksisteret siden 1921. Alle ingredienser er naturlige og økologiske/biodynamiske.

Lash Lift 
Et permanent buk af dine egne naturlige vipper, som giver øjet "et løft" og som samtidig får dine vipper til at se fyldigere og længere ud. Du undgår at bruge vippebukker dagligt, og ved farvning opnår du et resultat, som gør, at mascara nærmest er udnødvendigt. Behandlingen holder 4-6 uger. 

For et holdbart resultat undgå da vand på vipperne de første 24 timer efter behandlingen - og plej dem med serum/ olie. Børste til vedligehold indgår i behandlingen.