60538085
BehandlingerAnsigtsbehandling

-diamantslib og oxygenlift ( 55 minutter) - pt uden massage grundet corona - ny pris 21.4.20
Dette er en luksus ansigtsbehandling, som giver en klar sund hud. Din hud slibes med støv fra ægte diamanter, det er den rene luksus. Man fjerner blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen føles som en blid effektiv massage og afslappende oplevelse af luksus - og naturligvis ingen smerter forbundet med behandlingen. Huden er nu klar til næste trin, hvor nærende serum indsluses i din hud via ren oxygen, dernæst er det tid til ansigtsmassage, hvor du slapper helt af og huden får det sidste boost med nærende og stimulerende creme og øjencreme.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Reducerer rynker og de fine linier. Ansigtsbehandling -kan pt IKKE bookes på grund af corona smittefare / 21.4.20
- Japansk Lifting
 ( 75 minutter)
Lækker ansigtsbehandling der kan vælges som selvstændig forkælelse eller forløb for at opnå reducering af de fine linier. Behandlingen indeholder: afrensning, lermaske og hovedbundsmassage, Japansk liftning med særlig massageteknik i hybenkerneolie, som aktiverer blodcirkulation og giver frisk look - også ved bare en enkelt behandling. Dertil fugtmaske samt massage af nakke, skuldre, arme og fødder. I alt 90 minutters selvforkælelse (incl omklædning/ opvågning).Voks - bryn, overlæbe og hage (30 minutter)
Fjerner skånsom uønsket hårvækst i ansigtet. Benytter plejende produkter både før og efter, så ubehag, rødme og irritation minimeres. Husk at exfoliere din hud blidt 2-3 dage efter hårfjerning - og igen 5-7 dage efter. Dette minimerer indgroede hår.Farve vipper og bryn ( 30 minutter)
Når dine vipper og bryn er farvet indrammer du dine øjne og giver et mere intenst blik - og et frisk look. Samtidig er det en dejlig følelse at have lidt farve på, de dage, hvor der ikke lige er tid til make up. Lash Lift (45 minutter) - Kan pt ikke bookes grundet smittefare 21.4.20
Et permanent buk af dine egne naturlige vipper, som giver øjet "et løft" og som samtidig får dine vipper til at se fyldigere og længere ud. Du undgår at bruge vippebukker dagligt, og ved farvning opnår du et resultat, som gør, at mascara nærmest er udnødvendigt. Behandlingen holder 4-8 uger. 

For et holdbart resultat undgå da vand på vipperne de første 24 timer efter behandlingen - og plej dem med serum/ olie. Børste til vedligehold indgår i behandlingen.

 

Threading (15-30 minutter)
Hårfjerning med tråd er skånsom og helt naturlig måde at fjerne hår i ansigtet. Metoden stammer oprindeligt fra blandt andet Mellemøsten og Indien. I denne behandling gennemgår jeg dit ansigt for udønsket hårvækst, hage, underlæbe, overlæbe samt tilretning af bryn. Jeg er uddannet på UK Beauty School i London, og der kalder de dét en full-face "clean up". Behandlingen foregår liggende, huden afrenses inden behandling og afsluttes med serum, der sikrer huden ikke bluser op og bliver rød. 
En nænsom og effektiv måde at fjerne den uønskede hårvækst.CND Shellac - hænder (45 minutter)
Lakering med original CND Shellac, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans og lang holdbarhed. Helt unikt for Shellac, skal der aldrig files oven på naturneglen, hverken når den lægges eller aftages. Shellac er hurtigt at aftage, helt ned til 5 minutter.

Med Shellac får du lækre, velplejede negle, og du er  "good to go"med helt tør lak, når du rejser dig fra
stolen. Holdbarhed ca 14 dage og ingen ridser eller mærker, som du kender det fra almindelig neglelak. 

Husk at pleje dine negle med CND Solar Oil & CND Cuticle Eraser hver dag. Forhandles i klinikken.IBX - reparerer og styrker dine naturnegle ( 30 minutter)
IBX behandlinger giver ekstra styrke til naturneglen, reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle.

Produktet trænger ned i neglen, så neglene fremstår som naturnegle - altså ikke lakerede, men blot velplejede.

Man kan vælge behandlingen separat - eller vælge at lægge den under Shellac, som en ekstra styrke.