60538085
Behandlinger

 

 

Ansigtsbehandling - dermaOXY diamantslibning og oxygenbehandling ( 60 minutter)
Dette er en luksus ansigtsbehandling, som giver en klar sund hud. Din hud slibes med støv fra ægte diamanter, det er den rene luksus. Man fjerner blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen føles som en blid effektiv massage og afslappende oplevelse af luksus - og naturligvis ingen smerter forbundet med behandlingen. Huden er nu klar til næste trin, hvor nærende serum indsluses i din hud via ren oxygen, dernæst er det tid til ansigtsmassage, hvor du slapper helt af og huden får det sidste boost med nærende og stimulerende creme og øjencreme.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Reducerer rynker og de fine linier. 

 

CND Shellac - hænder (45 minutter)
Lakering med original CND Shellac, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans og lang holdbarhed. Helt unikt for Shellac, skal der aldrig files oven på naturneglen, hverken når den lægges eller aftages. Shellac er hurtigt at aftage, helt ned til 5 minutter.

Med Shellac får du lækre, velplejede negle, og du er  "good to go"med helt tør lak, når du rejser dig fra
stolen. Holdbarhed ca 14 dage og ingen ridser eller mærker, som du kender det fra almindelig neglelak. 

Husk at pleje dine negle med CND Solar Oil & CND Cuticle Eraser hver dag. Forhandles i klinikken.

 

IBX - reparerer og styrker dine naturnegle ( 30 minutter)
IBX behandlinger giver ekstra styrke til naturneglen, reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle.
Produktet trænger ned i neglen, så neglene fremstår som naturnegle - altså ikke lakerede, men blot velplejede.

Man kan vælge behandlingen separat - eller vælge at lægge den under Shellac, som en ekstra styrke.

Ekstra treat til tørre vinternegle
Har vinteren været hård ved dine negle?  Er de tørre, flækkede og triste og trænger de til ekstra pleje, anbefaler jeg, IBX i et forløb på 4 uger, hvor neglene plejes med IBX 1 gang ugentligt - og du selv dagligt plejer med CND Rescue RXx, CND SolarOil, og CND Cucticle Eraser. Disse produkter indgår i behandlingen - rækker til hele perioden. Du får dem med hjem ved 1. behandling.

 

Japansk Lifting med et ekstra touch incl masker ( 90 minutter)
Lækker ansigtsbehandling der kan vælges som selvstændig forkælelse eller forløb for at opnå reducering af de fine linier. Behandlingen indeholder: afrensning, lermaske og hovedbundsmassage, Japansk liftning med særlig massageteknik i hybenkerneolie, som aktiverer blodcirkulation og giver frisk look - også ved bare en enkelt behandling. Dertil fugtmaske samt massage af nakke, skuldre, arme og fødder. I alt 90 minutters selvforkælelse (incl omklædning/ opvågning).

Behandlingen kan også vælges uden masker. I alt 60 minutters selvforkælelse (incl omklædning/ opvågning).

 

Lash Lift (45 minutter)
Et permanent buk af dine egne naturlige vipper, som giver øjet "et løft" og som samtidig får dine vipper til at se fyldigere og længere ud. Du undgår at bruge vippebukker dagligt, og ved farvning opnår du et resultat, som gør, at mascara nærmest er udnødvendigt. Behandlingen holder 4-8 uger. 

For et holdbart resultat undgå da vand på vipperne de første 24 timer efter behandlingen - og plej dem med serum/ olie. Børste til vedligehold indgår i behandlingen.

 

Threading (15-30 minutter)
Hårfjerning med tråd er skånsom og helt naturlig måde at fjerne hår i ansigtet. Metoden stammer oprindeligt fra blandt andet Mellemøsten og Indien. I denne behandling gennemgår jeg dit ansigt for udønsket hårvækst, hage, underlæbe, overlæbe samt tilretning af bryn. Jeg er uddannet på UK Beauty School i London, og der kalder de dét en full-face "clean up". Behandlingen foregår liggende, huden afrenses inden behandling og afsluttes med serum, der sikrer huden ikke bluser op og bliver rød. 
En nænsom og effektiv måde at fjerne den uønskede hårvækst.